Om oss 2018-12-13T13:00:42+00:00

Litt om oss

Adscreen er en ny gründerbedrift. Ideen er utviklet av tre gründersjeler i Oslo som ville utfordre de store aktørene innen utendørsreklame og digital skilting. Adscreen har utviklet en plattform hvor flest mulig kan delta – ikke kun selskaper med store reklamebudsjetter. Adscreen er et alternativ til dagens store aktører innen utendørsreklame og digital skilting, bare rimeligere. Adscreen tilbyr alt du trenger til din digitale kommunikasjonsplattform; skjermer, mediespillere og publiseringsverktøy.

Adscreens utendørstjeneste gjør det mulig å koble annonsører med et bredt nettverk av digitale reklameskjermer i befolkningstette områder i Oslo. Adscreens instore-tjeneste er webbasert. Du kan logge deg på hvor og når du vil, og kan endre innholdet på informasjonsskjermene etter dine ønsker og behov.

Hvorfor ble Adscreen etablert?

Forskning viser at god og effektiv markedsføring er essensielt for og nå frem til flest mulig kunder. Eksponering for reklame fra store bedrifter og butikker med kjedetilknytning blir stadig en større del av bybildet vårt. Samtidig ser vi at små lokale forretninger forsvinner fra byen, den ene etter den andre. Småbutikkenes butikklokaler erstattes av andre store butikker med kjedetilknytning. Er det et slikt bymiljø vi ønsker? Eller ønsker vi en by som skiller seg ut med sitt spennende utvalg av mange enkeltstående butikker drevet av mennesker med lidenskap for sine produkter og tjenester?

Adscreens mål er å gi de lokale forretningene muligheten til å markedsføre seg selv uten at det skal koste en formue. Adscreen er et selskap som jobber med små lokale forretninger for små lokale forretninger. Dette er hemmeligheten bak Adscreens forretningsmodell. Ta kontakt for å lære mer om hvordan Adscreen kan hjelpe deg med å optimalisere din kommunikasjon ut mot kunden.

Møt teamet

SOFIAN MEHMOOD
Daglig leder
+47 464 89 991
sm(at)adscreen.no

EHSSEN QADIR
Salgs- og markedsansvarlig
+47 464 74 715
eq(at)adscreen.no

FURQAN CHISHTI
Salgs- og markedsansvarlig
+47 901 30 590
fc(at)adscreen.no

NYSGJERRIG?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om dine behov og våre tjenester

KONTAKT OSS